Magen mår bättre, ja hela kroppen mår bättre!

Jag som driver Min LCHF heter Karin Söderqvist. Jag insåg för ca ett år sedan att jag mådde så mycket bättre när jag åt enligt LCHF. Det vill säga, inga eller mindre antal kolhydrater, mer protein och mycket mer fett. Magen mår bättre, ja hela kroppen mår bättre! Man känner sig piggare och man blir snyggare. Man går ner i vikt och det är lätt att följa. LCHF är ingen diet – det är en livsstil. Så tänk om, det är långsiktigt. Men ibland tar man ett felsteg (eller flera!) och då gäller det att inte deppa ihop för det. Se det inte ens som ett misstag! Det är bara att komma igen och ut på samma bana igen.  Nu är jag tillbaka och när jag skriver det här så har det gått tre veckor. Det är så god mat och det mättar. Du behöver inte räkna kalorier eller poäng. Och det är lätt att välja LCHF även ute på restaurang.

Jag vill så gärna att du laddar upp dina recept också! Då kan vi lätt kombinera en dag med LCHF-mat och skriva ut t.ex. inköpslistor. Naturligtvis får du länka till din blogg om det är en privat blogg och om den handlar om att må-bra, träning eller om LCHF. Är ni ett företag som vill lägga in recept så måste du kontakta mig först. Och då måste det stå att det är ett företag som har lagt upp receptet. Kom igen så stöttar och kämpar vi tillsammans vare sig det handlar om att gå ner i vikt för en period eller att helt ändra vanor. Utan att vara en hälsocoach eller kostdoktor så hoppas jag här att kunna inspirera till godare vanor.

Vänliga hälsningar Karin