Pizzabotten
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Lägg till i shoppinglistan
Det här receptet ligger i din shoppinglista
Lägg till i veckoschema:
Det här receptet har lagts till i ditt veckoschema
Pizzabotten för pizzaälskande LCHF:are!
Pizzabotten
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Pizzabotten för pizzaälskande LCHF:are!
Portioner
3personer
Portioner
3personer
Ingredienser
Portioner: personer
Ingredienser
Portioner: personer
Instruktioner
  1. Rör ihop riven blomkol, riven ost och ett ägg. Salta och peppra och häll i lite oregano i "smeten".
  2. Klä en plåt med bakplåtspapper och klicka ut "smeten" över hela plåten. Det ser smuligt ut, men det kommer att smälta ut över plåten. Strö över parmesanosten.
  3. Grädda i 225 grader i 15 minuter.
  4. Förslag på topping: tomatsås (finns jättebra på burk, men kolla kolhydraterna!) rökt skinka, ruccola, rödlök, köttfärs, tomater. Toppa med en massa ost (gärna en blandning av cheddar och mozzarella). Lägg på valfria tillbehör och grädda i ytterligare ca 6 minuter eller tills osten har smält och fått lite färg. När du har tagit ut plåten, garnera gärna med ruccola och klicka på bearnaisesås!
Receptanteckningar

Vem kan motstå denna pizza? Lika god för icke LCHF:are.

Dela det här receptet