Det är tre veckor och en dag, med LCHF. Nu börjar allt flyta på. Men ibland tryter fantasin för nya maträtter och då kan det kännas lite trist. Igår firade vi vår nyblivna 17-åring, Så det var tårta och annat gott. Jag tog en bit 70 % choklad. Funkade bra, men kändes lite tråkigt, men då gäller det att tänka att det blir desto roligare sen 🙂 Och man kommer över det rätt så snabbt och känner sig duktig och nöjd för att man kunde motstå fikat istället.

Lyx-äggröra med bacon och citronmajonäs

I morse började jag dagen med en skogspromenad med hundarna (vilket jag visserligen alltid gör). Vi har en Bichon Havanais som är 8 år och en boxer som är 5 månader. Fullt ös. Det är ganska skönt att ta promenaden innan frukosten, då är man hungrigare när man kommer hem. Det jag har märkt på de här tre veckorna är att jag är inte lika hungrig, men i början letade man substitut för allt möjligt. Speciellt fikabröd. Eftersom sockersuget mer eller mindre har försvunnit så börjar man bli mer och mer sugen på kött, fett och grönsaker, så man går mer åt det strikta LCHF-hållet. I morse stekte jag en lyx-äggröra med bacon, persilja och citronmajonäs. Till det drack jag fettkaffe och ett glas med citronvatten.

Brain Octaneolja

Idag kom också min Bulletproof Brain Octaneolja som ska vara så bra! Började med en tesked i ett glas vatten idag. Ska blir spännande att se om det märks någon skillnad. Läs mer om Brain Octane här (engelsk text).

Bulletproof Brain Octaneolja